Blacksad 7: Når alting ramler – Anden del

Den sympatiske privatdetektiv John Blacksad efterforsker bygherren Solomon, der er ved at opføre en spektakulær bro i New York, men hvis imperium tilsyneladende bygger på et bjerg af lig.

Et af dem er teaterdirektøren Iris Allens, og da Solomon får den nysgerrige reporter Weekly hængt op på mordet, sætter Blacksad i et kapløb med tiden alt ind på at få renset og frikendt sin gode ven, samtidig med at han forsøger at bringe byggematadoren til fald.   

Han genoptager forbindelsen til sin kærlighed Alma, hvis rolle i den spegede affære muligvis kan få afgørende betydning.      

Efter i årene 2000-2013 at have skabt fem i dag klassiske album om privatdetektiven John Blacksad vender den spanske forfatter Juan Díaz Canales og hans landsmand tegneren Juanjo Guarnido tilbage til deres hårdkogte og kulørte zoomorfe film noir-dyreepos henlagt til 1950’ernes USA. Denne gang med to sammenhængende album, hvoraf dette er det andet.   

Blacksad har vundet en lang række internationale priser og er oversat til næsten tredive sprog. De fem oprindelige album er nu genudgivet i Blacksad – Det store samlebind på mere end 300 sider i stort format, som ud over pentalogien også indeholder to små ekstra historier og et bonuskapitel med et udvalg af Juanjo Guarnidos skitser til serien.  
22,04  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages56
Publish date17 Nov 2023
Published byCobolt
Languagedan
ISBN print9788775880270