Sanjategnet

Bue kan befale over andre med sit ord. Om halsen bærer han et sanjategn. En nøgle af ben, der i hans verden viser, at evnen har afsløret sig i ham. Men han forstår ikke at styre sine kræfter og kommer ved et uheld til at dræbe sin onkel.  

I Danmark er en seriemorder på fri fod. En såkaldt copycat, der benytter samme fremgangsmåde som en seriemorder tilbage i 1800-tallet. Fælles for ofrene er, at de alle kort før deres død har påstået at være udødelige. Ligene bliver desuden altid fundet med et sanjategn om halsen.  

I Den Gamle By i Århus mener museumsdirektøren, at nutidens morder er den samme som dengang. En udødelig, der slår andre udødelige ihjel. Agnete, hvis far er et af ofrene, ved ikke, hvad hun skal tro. Snart må hun dog sande, at Den Gamle By i Århus ikke er, hvad den giver sig ud for at være. Museets hemmeligheder snævrer sig ind omkring hende, og inden længe kastes hun ud i et kapløb mod tiden for at standse morderen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
““Sanjategnet” var helt fænomenal. Charmerende, dybdegående og morderisk, ulig noget dansk litteratur jeg har læst.”
Ida Maria Mortensen, voresbogreol.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Hvis du skal læse en fantasybog i år, så lad det være Sanjategnet. Det vil du ikke fortryde. Den største anbefaling herfra.”
Else Leegaard Flamsted, @bogstoettenelfie
28,40  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages354
Publish date07 Feb 2024
Published byFacet
Languagedan
ISBN print9788794202152