Akilleshæl

Sommeren er forbi på den nordnorske ø Sørøya. Midnatssolen er væk. Bølgerne slår hårdere mod land. Mennesker og dyr genkender den snigende kulde og det tiltagende mørke.

Pludselig skubber to alvorlige forbrydelser alt det vante i baggrunden. Ofrene er fløjet til hospitaler i land. Befolkningen og politiet er rystede. Spørgsmålene hober sig op.
Er der tale om to ofre og samme gerningsmand? Eller er det en forbrydelse og en voldsom hævn mod en formodet gerningsmand, som nu svæver mellem liv og død?

En anden mulighed er, at forbrydelserne intet har med hinanden at gøre. Uanset om der er en forbindelse eller ej, spørger alle sig selv, hvem der ville begå den slags. Er det lokale eller nogen udefra?

Gry Isaksen er kriminalbetjent i Oslo, men hun har skiftet sin faste stilling ud med et vikariat på Sørøya af private grunde. Det viser sig at være både befriende og vanskeligt for hende at komme ned i ø-tempo. Sammen med den lokale betjent og to kriminalbetjente fra land skal hun forsøge at opklare de to forbrydelser, før efterforskningen flyttes fra øen.

Karina Kring Nicolaisen, f. 1981, er uddannet bachelor i dansk og skrivekunst samt cand.mag. i dansk/nordisk. Hun har undervist i dansk på gymnasialt niveau forskellige steder i Danmark og i Tyskland. Siden sommeren 2020 har hun boet på den nordnorske ø Sørøya, og her foregår Akilleshæl, som er forfatterens debut.
23,46  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages436
Publish date12 Oct 2023
Published byBrændpunkt
Languagedan
ISBN print9788794377706