Død to gange

Nogle gange er mord ikke det værste, der kan ske.

Et formodet indbrud viser sig ikke at være helt så ligetil for kriminalinspektør Adam Fawley.

Ved midnatstid modtager politiet i Thames Valley et nødopkald om skud på en afsidesliggende gård i udkanten af Oxford. Da Adam Fawley og hans team ankommer, finder de en død mand i køkkenet – skudt på klos hold – og to beboere, der ikke kan forklare, hvad der er sket. Ved første øjekast ligner det et indbrudsforsøg, der er gået galt, men Fawley har en mistanke om, at der ligger mere bag.

Da politiet opdager en forbindelse til en tyve år gammel drabssag om et barnemord og en uskyldig, der blev dømt, går pressen amok. Pludselig er Fawley og hans team under mere pres end nogensinde før. Og når man begynder at grave i fortiden, kan man være sikker på at finde et skelet eller to …

Død to gange er sjette bind i den populære serie om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team fra Thames Valley Police i den på overfladen så trygge by Oxford. Hver bog i serien indeholder en selvstændig historie, og de kan derfor læses uafhængigt af hinanden.

Cara Hunter er en af Englands førende krimiforfattere. Hendes anmelderroste bøger om den arbejdsomme og grundige kriminalinspektør Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police udkommer i 21 lande og er solgt i over 1 million eksemplarer verden over. 
22,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages432
Publish date06 Mar 2024
Published byGads Forlag
Languagedan
ISBN print9788712066828