Du ved ingenting om døden

Du ved ingenting om døden er en dansk, historisk roman om magt og kærlighed.

Der hviler en forbandelse over Madeline. Det mener alle på godset Arnefeld, og tiårige Madeline er selv begyndt at tro det. Hun lever i en mærkelig isoleret verden, hvor alle undgår hende, og hendes liv er styret af usynlige grænser og ringende klokker. Men da den forældreløse dreng Jakob kommer til godset, opstår et bånd mellem de to børn, et bånd der er stærkere end frygten for forbandelsen. Jakob og Madeline lægger en grum og desperat plan for at blive sammen, men intet går som ventet.

Tyve år senere, i 1944, krydses deres veje igen. Det sker i et formørket og lovløst København, mens krigen nærmer sig sin afslutning. Men denne gang står de ikke på samme side. Madeline tilbringer hemmelige nætter med tyske soldater, mens Jakob er blevet tvunget ind i modstandsbevægelsen. Barndommens oplevelser kaster lange skygger og binder dem stadig til hinanden. Men kan Jakobs kærlighed overleve, at han hører sandheden om Madelines forbandelse?

En gribende og anderledes historie om at gøre sig fri. Om grimme og smukke følelser og gerninger, og om at bevare kærligheden og finde sig selv, også når man befinder sig i en verden af kaos.

Katinka Agger er uddannet journalist og arbejder for Kræftens bekæmpelse. Du ved ingenting om døden er hendes debutroman.
28,62  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages300
Publish date30 Aug 2022
Published byGrønningen 1
Languagedan
ISBN print9788773391525