About the author

Håkan Nesser (born 21 February 1950) is a Swedish author and teacher who has written a number of successful novels, mostly but not only crime fiction. He has won Best Swedish Crime Novel Award three times, and his novel Carambole won the prestigious Glass Key award in 2000. His books have been translated from Swedish into more than twenty languages.

Menneske uden hund

1. Bind

Håkan Nesser (f. 1950) er født og opvokset i Kumla, der spiller en rolle i flere af hans bøger. Han brød igennem med sin filosofiske tibindsserie om Van Veeteren og de andre politifolk i den fiktive midteuropæiske by Maardam. Efter serien om Van Veeteren skrev Nesser Barbarotti-serien om Gunnar Barbarotti, der kredser om eksistens, skyld og soning. Sideløbende med de to serier har Nesser skrevet en række fritstående romaner og novellesamlinger. Han er den første forfatter, der tre gange har modtaget Det Svenske Kriminalakademis pris for Bedste Svenske Krimi, og han er den første nogensinde, der har fået Det Danske Kriminalakademis Palle Rosenkrantz-pris for Bedste Krimi på Dansk to gange. Derudover har han fået Glasnøglen for Bedste Nordiske Krimi og flere andre priser. 


Modtryks krimiklassikere består af ti kriminalromaner, der hver især har været definerende for krimigenren, og som har sat et væsentligt aftryk på deres samtid. Serien er i flot lærredsindbindning og består af følgende ti titler: 
Misterioso af Arne Dahl 
Metropolis af Philip Kerr 
Rødhals af Jo Nesbø 
Roseanna af Sjöwall Wahlöö 
Mænd der hader kvinder af Stieg Larsson 
Stormfald af Tove Alsterdal 
Menneske uden hund af Håkan Nesser 
Coq Rouge af Jan Guillou 
Den døende detektiv af Leif GW Persson 
Solstorm af Åsa Larsson
22,25  USD
Buy printed book
 
Edition5
Printed pages475
Publish date01 Sep 2022
Published byModtryk
Languagedan
ISBN print9788770077200