Listen to sample
Listen

Forræderen

Et mord på en rasteplads uden for Hudiksvall bliver optakten til Johan Rokkas indtil videre vanskeligste og mest personlige efterforskning.

Der er kun et år, til Viktor Berger bliver løsladt fra Hall. Endelig er et nyt liv med kæresten Mira inden for rækkevidde. Men alt ramler sammen, da han bliver udsat for afpresning, og Mira, der intet ved om det hele, ser målløs til, da han sætter deres fremtid på spil.
Kriminalinspektør Johan Rokka forstår snart, at mordet på rastepladsen har tilknytning til Stockholms underverden; den verden, han engang selv lagde bag sig. Rokka bliver kaldt til hovedstaden for at bistå politiet i efterforskningen, og det bliver hans hårdeste og indtil nu mest personlige sag. For denne morder glemmer aldrig en uretfærdighed og er ikke bange for at tage alle midler i brug for at rydde sine fjender af vejen.

Forræderen er den femte fritstående bog i Gabriella Ullberg Westins roste serie Mordene i Hudiksvall.

Gabriella Ullberg Westin er født og opvokset i Hudiksvall. Hun har boet i Italien, hvor hun arbejdede som model og uddannede sig til modedesigner. I dag bor hun i Stockholm med sin mand, der er politibetjent, og deres to børn. Hun har i flere år arbejdet som kommunikationsansvarlig for en stor virksomhed.
21,66  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date08 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788771919066