Read sample
Read
Download pdf
Download sample

Kærlighedens Lænker

Dina er en stærk ung kvinde. Hun ved det bare ikke endnu. Men efter hendes forældres skilsmisse, bliver alt hvad Dina er opdraget til at tro på, sat på en alvorlig prøve. Hendes selvtillid har fået et knæk, og hun er derfor en sårbar ung kvinde, som forsøger at finde sig selv og sin identitet igen. Så møder hun Jess, der arbejder som DJ på et af Oslos in-steder. Jess behandler Dina som verdens navle, og giver hende den tryghed og forståelse, hun længe har savnet. Selv om Dina kæmper bravt imod, falder hun til sidst for den høje mørke danske mand med de mystiske øjne, som hun finder både spændende og udfordrende. Men bag Jess` charmerende og veltalende ydre skjuler der sig en manipulerende, udspekuleret og farlig psykopat, som har en syg opfattelse af kærlighed. Da det går op for Dina, er det næsten for sent. Hendes liv i Danmark, hvor hun og Jess er flyttet til, ender som et sandt mareridt, et helvede hvor Jess psykisk nedbryder og isolerer Dina, og bruger alle kneb for at tilfredsstille sig selv og sine behov. Dina må erkende, at hun er fanget i et net af psykisk terror, løgne, trusler og bedrag. Tilslut bliver hun tvunget til at finde en vej ud af galskaben, hvilket bliver skræmmende, hårdt og dramatisk mens hun er fastlænket til en mand der ikke vil give slip…
***
Denne Thriller Roman giver læseren et komplet kronologisk forløb, fra start til slut i bedste amerikanske ”Based on a true story” stil.
Lektørudtalelse, Uddrag - Københavns biblioteker:
” Bogen opfylder fuldt ud, hvad man forventer sig , og vil formidle sig selv. En nærliggende sammenligning kunne være Liza Marklunds bøger om Mia. ” – Annemette Schønberg Johnsen.
Edition
Printed pages
Publish date04 Dec 2017
Published bySaxo Publish
Languagedan
ISBN pdf9788740402292
ISBN epub9788775671694