Ringmanden

Cecilie Olin vender aldrig hjem efter en tur i byen. To dage senere bliver hun fundet kvalt. Kroppen er mishandlet. Den massive vold er påført post mortem og giver indtryk af at være personlig. Ægtemanden kommer snart i efterforskernes søgelys, men så meldes en ny kvinde savnet.

Magnus Torp bliver af kriminalpolitiet sendt af sted for at hjælpe det lokale politi. Han følger spor, som i sidste ende skal tage ham over 20 år tilbage i tiden, til et uopklaret mord, der blev begået 100 kilometer væk. Samtidig forsøger Magnus at trække sin tidligere kollega Anton Brekke op fra dybet. Brekke har mistet sit job i politiet og tror ikke, det er muligt at nå tættere på bunden. Han tager fejl. 

Der går lang tid, før Torp får hjælp af Brekke, og på det tidspunkt er Brekkes motiv et helt andet end at fange Cecilie Olins drabsmand. For denne gang er det blevet personligt.

Ringmanden er ottende bind i serien om den egenrådige tidligere politimand Anton Brekke. Jan-Erik Fjell har med sin serie skabt sig et navn som en af de største forfattere på den norske krimiscene. 
26,71  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date30 Jun 2022
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772388021